Dekksoffiser i Nordkapp

Drømmer du om å seile din egen sjø med store, høyteknologiske og avanserte skip? Da er du på rett spor. Gjennom dekksoffiserutdanningen kan nettopp du ta styringen.

Studiested:        Honningsvåg, Nordkapp kommune
Semester:          Fire
Studiepoeng:    120
Organisering:    Undervisning ved studiestedet
Studietempo:     Heltid, toårig
Søknadsfrist:     15. april
Søk her:              Samordna opptak

Studiested Nordkapp Studieplan 20-22 (PDF, 2 MB) Studieplan 21-23 (PDF, 703 kB) Søk her Skolerute It's learning Office365 Timeplan 1TMA (JPG, 226 kB) Timeplan 2TMA (JPG, 161 kB)
Dekksoffiser er en 2-årig fagskoleutdanning for deg som har fullført og bestått videregående opplæring med fagbrev/svennebrev som matros eller fiske og fangst, eller som har relevant realkompetanse.

Verdenshavene er bare så vidt utforsket, og utnyttelse av havrommet er blant Norges viktigste satsingsområder i fremtiden. Derfor vil etterspørsel etter fagfolk med maritim kompetanse og erfaring fra sjøen være økende.

Dette studiet gir deg den teoretiske kompetansen til å løse dekksoffisersertifikat på ledelsesnivå. Og ikke minst - et hav av muligheter!

Tar du denne utdanningen i Honningsvåg får du i tillegg Hurtigbåtkurs og Krisehåndteringskurs (Crowd&Crisis) utover obligatoriske kurs inkludert i det to-årige studieløpet.

Dekksoffiserutdanningen tilfredsstiller både STCW A-II/1 (og B-II/1) og STCW A-II/2 (og B-II/2) og vil sammen med nødvendig fartstid gi grunnlag for kompetansesertifikat for dekksoffiser klasse 4, 3, 2 og 1.

Utdannelsen er i henhold til STCW-konvensjonen (International Convention on Standards of Training, Certification and Watchkeeping for Seafarers) og er godkjent av NOKUT.