Dekksoffiser i Nordkapp

Drømmer du om å seile din egen sjø med store, høyteknologiske og avanserte skip? Da er du på rett spor. Gjennom dekksoffiserutdanningen kan nettopp du ta styringen. 

Studiested:        Honningsvåg, Nordkapp kommune
Semester:          Fire
Studiepoeng:    120
Organisering:    Undervisning ved studiestedet
Studietempo:     Heltid, toårig
Søknadsfrist:     15. april            
Søk her:              Samordna opptak 

Studiested Nordkapp Studieplan 22-24 Studieplan 23-25 Søk her Skolerute Canvas Office365 Visma InSchool
Dekksoffiser er en 2-årig fagskoleutdanning for deg som har fullført og bestått videregående opplæring med fagbrev/svennebrev som matros eller fiske og fangst, eller som har relevant realkompetanse.

Verdenshavene er bare så vidt utforsket, og utnyttelse av havrommet er blant Norges viktigste satsingsområder i fremtiden. Derfor vil etterspørsel etter fagfolk med maritim kompetanse og erfaring fra sjøen være økende.

Dette studiet gir deg den teoretiske kompetansen til å løse dekksoffisersertifikat på ledelsesnivå. Og ikke minst - et hav av muligheter!

Dekksoffiserutdanningen tilfredsstiller både STCW A-II/1 (og B-II/1) og STCW A-II/2 (og B-II/2) og vil sammen med nødvendig fartstid gi grunnlag for kompetansesertifikat for dekksoffiser klasse 4, 3, 2 og 1.

Utdannelsen er i henhold til STCW-konvensjonen (International Convention on Standards of Training, Certification and Watchkeeping for Seafarers) og er godkjent av NOKUT.

Til toppen