INFO. PARKERING Fagskolen i Troms skolestedene i Tromsø og Harstad

Troms og Finnmark fylkeskommune har inngått avtale med Park Nordic AS for kontroll og drift av alle fylkets parkeringsområder i Tromsø. I Harstad er det APCOA AS som står for  kontroll og drift.
På Skjervøy er det ingen parkeringsavgift.

NB! Betaling gjelder fra og med 1. April 2021.

Det er kun to alternative muligheter å betale for parkeringen:

Alt 1.      EasyPark-appen

Takstgruppe 3329 i Breivika>velg ansatte/studenter 33292 el. besøkende 33291
Takstgruppe 3330 Rambergan>velg ansatte/studenter 33302 el. besøkende 33301

Stanges-ingen endring-fortsatt Apcoa

•  Ansatte/studenter med gyldig P-kort betaler kr. 7,50 pr. time, maks kr. 60 pr. dag for parkering på hverdager i tidsrommet 08:00-16:00.
  • Besøkende betaler kr. 20 pr. time for parkering på hverdager i tidsrommet 08:00-16:00.

Alt.2.      Betaling på automat

(Parkeringstider for betaling på automat er det samme som for bruk av EasyPark-appen)

• Betal med mynt på automat (Norske mynter i følgende valør 20 kr, 10 kr, 5 kr og 1 kr)
  • Ansatte/studenter med gyldig P-kort velger knapp for ansatt/elev og betaler kr. 8 pr. time og parkerer den tid som det er betalt for, maks kr.60,- pr. dag.
  • Besøkende betaler kr. 20 pr. time og parkerer den tid som det er betalt for.

HC-Parkering

Alle med HC-kort utstedt av Tromsø kommune parker gratis på HC-parkering.

Uniformerte TFFK tjenestebiler

eid av Troms og Finnmark fylkeskommune parkerer gratis på alle oppmerkede parkeringsplasser. Ellers så gjelder samme regler for egne uniformerte kjøretøy som for andre mht. ulovlig parkering.

• Uniformerte firmabiler i oppdrag for TFFK med gyldig P-kort for «uniformert firmabil i oppdrag» parkerer gratis (NB! Magnetskilt er ikke gyldig).
  • Andre særskilte avtaler med gyldige parkeringskort.

Takstgruppe nr. Ladestasjoner for El-Biler

Så snart ladestasjonene er klargjort for app som åpner for lading, vil det bli sendt ut info. om saken.

1. Det er kun lovlig å bruke ladeplassene når lading pågår.
  2. Betal først for Parkering med EasyPark appen. Bruk takstgruppe 3327.
  3. Betal deretter for lading med EasyPark appen. Tast inn aktuelle Takstgruppe nr., laderen starter og lader helt til du slår av med EasyPark appen.
  4. Når lading er ferdig flyttes bilen til ordinær parkeringsplass.

Politikerne har bestemt at det skal betales parkeringsavgift ved alle fylkeskommunale institusjoner i Tromsø og Harstad.

Vennlig hilsen Asle Pettersen Overingeniør DU Bygning vedlikehold Troms og Finnmark fylkeskommune Telefon: +47 77 78 81 37 Mobil: +47 958 84 064 www.tffk.no