Vil du jobbe ved Fagskolen i Nord?

Vi har ledig fem stillinger fordelt på studiestedene Harstad, Tromsø og Honningsvåg. Løp og søk! 

Ingeniør/Sivilingeniør - studiested Harstad 

Ved studiested Harstad har vi ledig en fast stilling som ingeniør / sivilingeniør innen sveise-/material teknikk, og to ledige stillinger som ingeniør/sivilingeniør innen verkstedtekniske fag - konstruksjon, maskin, produksjon mm. Arbeidsoppgaver som inngår i stillingene:

  • tilrettelegging og fasilitering for at studentene skal oppnå læringsutbytte
  • tilrettelegge for læring for studenter og bidra i utviklingsoppgaver og prosjekter, internt og sammen med industrien i hele Norge, for styrking av fagskolens tilbud innen verkstedtekniske fag
  • delta i prosjektrelaterte oppgaver knyttet til utvikling av fagskolens læremateriell og bidra til kompetanseutvikling innen verkstedtekniske fag.
  • sammen med kolleger og fagskolens ledelse, tilrettelegge for et godt og effektivt læringsmiljø for våre studenter 

Les mer om stillingen innen sveise-/material teknikk her og innen verkstedtekniske fag - konstruksjon, maskin, produksjon her

Administrativ medarbeider - studiested Tromsø 

Vi har ledig en nyopprettet stilling ved vårt kontor i Tromsø. Stillingen innebærer arbeidsoppgaver innenfor registrering og oppfølging av skoleadministrative system, skolens arkiv, regnskaps- og lønnsarbeid, sentralbord, bistå og avvikle eksamen/kurs samt sluttvurderinger, markedsføring, prosjektoppfølging og annet forefallende arbeid på kryss og tvers i hele organisasjonen.

Vi søker en person med utdanning på minimum videregående skolen nivå, fagbrev med gode IKT ferdigheter.
Vi ønsker deg som er selvstendig og serviceinnstilt, og som bidrar positivt inn i et arbeidsmiljø. Les mer om stillingen her

Administrativ konsulent - studiested Nordkapp 

Fagskolen i Nord, studiested Nordkapp og Nordkapp videregående skole har ledig 100 % fast stilling som administrativ konsulent som fordeler seg 50/50 på hver skole.

Stillingen innebærer arbeidsoppgaver innen kontor (registrering og oppfølging av skoleadministrative system, skolens arkiv, regnskaps- og lønnsarbeid, sentralbord, bistå å avvikle eksamen/kurs samt sluttvurderinger, markedsføring, prosjektoppfølging og annet forfallent arbeid på kryss og tvers i hele organisasjonen.

Les mer om stillingen her

Til toppen