Rektor ønsker vekommen

Vi ønsker våre 370 studenter som fortsetter sitt studium og over 330 nye studenter hjertelig velkommen til Fagskolen i Nord.

Revidering av kvalitetssystem

Sammenslåingen krever revidering av kvalitetssystem og hjemmesiden. Arbeidet pågår og skyter fart fra 10. august.

HØRING - Ny forskrift

Forslag til Forskrift for høyere yrkesfaglig utdanning ved Fagskolen i Nord Høringsfrist: 23. juni 2021

Utvider studietilbudet i Troms

Fagskolen i Troms har fått godkjent fem nye studietilbud og utvider tilbudene i Harstad, Tromsø og på Skjervøy. Interessen for å ta høyere yrkesfaglig utdanning øker, både nasjonalt og ved Fagskolen i Troms.

Regjeringen tildeler Fagskolen i Troms midler til utstyr og nye tilbud

Fagskolen i Troms er i dag tildelt 4,9 millioner kroner til å utvikle nye studietilbud. Av de totalt 54,5 millioner tildelte midler var Fagskolen i Troms av de som fikk størst tildeling.

Navnet blir Fagskolen i Nord

Interimsstyret har etter en navnekonkurranse, besluttet hva den nye fagskolen i Troms og Finnmark skal hete.

Hva skal den nye fagskolen for Troms og Finnmark hete?

Fra og med 1. august 2021 slår Fagskolen i Troms, Nordkapp Maritime Fagskole og Fagskolen i Kirkenes seg sammen til én fagskole for Troms og Finnmark.

Fortsatt nettundervisning i fagskolen i Troms

Med bakgrunn i regjeringens vedtak 18. januar fortsetter nettundervisningen også etter 19. januar.

Studentene bes holde seg hjemme

Det blir ikke fysisk undervisning på studiestedene i tidligere Troms før tidligst 18. januar.

Ny nettside

Fra 1. august 2021 er fagskolene i Troms og Finnmark slått sammen til én felles fagskole. Vi har tjuvstartet prosessen med at vi har fått ny, felles nettside.